Ábel Kertje

Kosár Ft
0
0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Naja Forest bio Cordyceps Étrend-kiegészítő (100ml)

Egy üveg Naja Forest Cordyceps a kettős extrakciós eljárásnak köszönhetően a gomba teljes hatóanyag tartalmát tartalmazza, a glicerines formula pedig biztosítja a hatóanyagok szinte 100 %-os hasznosulását.
A hatóanyagok a szájnyálkahártyáján és a vékonybélből közvetlenül felszívódnak, így szinte azonnal eljutnak a sejtekhez.

A Naja Forest Cordyceps 85 %-os poliszacharid tartalmával kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal rendelkezik.

13990 Ft

Egy üveg Naja Forest Cordyceps a kettős extrakciós eljárásnak köszönhetően a gomba teljes hatóanyag tartalmát tartalmazza, a glicerines formula pedig biztosítja a hatóanyagok szinte 100 %-os hasznosulását.
A hatóanyagok a szájnyálkahártyáján és a vékonybélből közvetlenül felszívódnak, így szinte azonnal eljutnak a sejtekhez.

A Naja Forest Cordyceps 85 %-os poliszacharid tartalmával kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal rendelkezik.

A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) vagyis a “yarsagumba” névre hallgató hernyóbáb a szegény himalájai közösségek egyik fő bevételi forrása. Egy kilóért több tízezer dollárt fizetnek Kínában. 3000 méteres magasság felett nő, a Himalája oxigénszegény, nedves és hideg klímájában, ásványi anyagban gazdag talajában.

1200 éve a kínai nemzeti fitoterápiás gyógyszerészet hagyományos gyógyszere.

Tudta-e, hogy a Kínai hernyógomba a “termékenység gombája és a Himalája viagrája”?
Kínában a Cordyceps-et a vesék frissítőjeként tartották számon, melyekről azt gondolták, hogy fokozzák a szexuális működést. Ezért aztán a libidó növelésére, testhőmérséklet befolyásolására és hidegtűrés elősegítésére ajánlották.

Állatokon végzett kísérletek bebizonyították, hogy a Cordyceps sinensis egyértelműen fokozta a férfi nemi hormonok termelődését, a spermiumok mennyiségét és azok mozgékonyságát is. Míg Ázsiában a merevedési zavarok megoldásaként vált igazán népszerűvé a Cordyceps sinensis.

A Cordyceps sinensist egyre gyakrabban használják meddőségi klinikákon, mivel számos bizonyíték igazolta az ösztrogén termelődés fokozó hatását, amely előnyös hatással van a női termékenységre. Ezt a pozitív ösztrogénhatást használják ki a változó kor utáni gyors csontritkulás megakadályozásánál is.

A kínai hernyógomba potencia- és spermaszám növelő hatását kínai kutatók a kétezres évek óta in vitro és állatkísérletes vizsgálatokkal is igyekeztek igazolni.

Ha ezt a gombát fogyasztjuk, nem csak energikusabbak leszünk, de általános életminőségünk is javulni fog.

Autoimmun megbetegedésnél, azaz akkor mikor immunrendszerünk saját szervezetünk ellen fordul, kiegészítő terápia részeként a gomba hatóanyagai az immunrendszer túlműködésének szabályozásával segítik a gyógyulást.

A hernyógomba úgy működik, mint az antibiotikum, csak természetes formában. Segít, hogy a káros baktériumok ne szaporodhassanak tovább, illetve ennél többet is tesz: elpusztítja azokat. További jótékony tulajdonsága, hogy nincs mellékhatása, sőt bélflóránkat sem károsítja.

Vitalizál, ugyanis a sejtekben lévő mitokondriumokban növeli az energiaszintet. Kifejezetten ajánlott sportolók számára. Az élsportolók gyakran túlhajtják magukat. Jelen korunkban a stressz sok esetben okoz fizikai és lelki problémákat, mindezekre jelent megoldást a Kínai hernyógomba. A hideg és meleg-frontok váltakozása az emberek sokaságát teszi testileg-lelkileg próbára. A „tavaszi fáradtság” tünetei és okai is hasonlóak ahhoz, amikor egy sportoló túlhajtja magát. A tünetek közösek: fáradékonyság, teljesítménycsökkenés, figyelmetlenség, ingerlékeny hangulat és lehangoltság-érzés. A tavaszi fáradtság, kiégés és a túledzettség esetén is, a fizikai megerőltetések után hamarabb kifulladunk és a regenerálódáshoz szükséges pihenési idő megnyúlik. Ezek mellé néha fejfájás, migrén, és izomfájdalmak járulnak – nem beszélve a megnövekedett sérülési kockázatról. Ráadásul még az immunrendszer is viselkedhet úgy, mintha „elfáradt volna” – így nő a fertőző betegségek iránti fogékonyság.

Szerencsére, a kínai hernyógomba nagyon bőségesen tartalmaz aminosav-forrásokat, továbbá vitaminokat (a szénhidrát anyagcserét támogató B-vitaminokat és az említett D-vitamint), nyomelemeket, flavonoidokat, polifenolokat, valamint az immunrendszer falósejtjeinek működését serkentő poliszacharidokat.

A falósejtek (makrofágok) „az immunrendszer végrehajtói”, melyek ártalmas anyagokat (pl. baktériumokat, elpusztult sejtek törmelékeit, sőt rosszindulatú daganatos osztódásnak indult sejteket is) bekebeleznek és ártalmatlanítanak.
A kínai hernyógomba hasznos anyagainak kivonataival végzett állatkísérletes és klinikai vizsgálatok eredményei is a fizikai teljesítményt fokozó, kifáradást késleltető, stressz-hormon egyensúlyt javító hatásai mellett szólnak.

A koncentrált hatóanyag tartalomnak, és a jó biológiai hasznosulásnak köszönhetően elegendő a termékből 5 ml-t fogyasztani.

Összetétel:
  • bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) 0.125 g/ml
  • Glicerin 0.8 g/ml

A készítmény gombatartalmának 85%-a poliszacharid.

Tápanyagértékek                              5 ml                       100 ml

Energiatartalom (kJ / kcal)                              79.5 / 19                         1590 / 380
Zsír (g)                                                                    0.055                                     1.1
ebből telített Zsírsavak (g)                                 0.0515                                   1.03
Szénhidrát (g)                                                        4.615                                    92.3
ebből cukrok (g)                                                    0.006                                   0.12
Fehérje (g)                                                             0.0055                                  0.11
Só (g)                                                                      0.0175                                   0.35
Cordyceps gomba (g)                                            0.625                                   12.5
ebből poliszacharid (85%)                                      0.3                                     10.6

Alkalmazás:

Ha ezt a gombát fogyasztjuk, nem csak energikusabbak leszünk, de általános életminőségünk is javulni fog. Kimagasló a betegségmegelőző hatása is. Autoimmun megbetegedésnél, azaz akkor mikor immunrendszerünk saját szervezetünk ellen fordul, kiegészítő terápia részeként a gomba hatóanyagai az immunrendszer túlműködésének szabályozásával segítik a gyógyulást. A hernyógomba úgy működik, mint az antibiotikum, csak természetes formában. Segít, hogy a káros baktériumok ne szaporodhassanak tovább, illetve ennél többet is tesz: elpusztítja azokat. További jótékony tulajdonsága, hogy nincs mellékhatása, sőt bélflóránkat sem károsítja. Vitalizál, ugyanis a sejtekben lévő mitokondriumokban növeli az energiaszintet. Kifejezetten ajánlott sportolók számára.

Ajánlott adagolás:

Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).
Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kontraindikációk:
Nincs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naja Forest bio Cordyceps Étrend-kiegészítő (100ml)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérjen Visszahívást